Een wijkzuster met een stoere fiets

Vele huishoudens hebben wel iets van het merk Bosch in huis. Dit is ook niet zo heel erg gek, het is een bekend merk geworden door de zeer goede kwaliteit producten die zij leveren. Veel huishoudens hebben vooral keukenmachines of wasmachines van Bosch. Echter weten nog weinig mensen dat zij nu tegenwoordig ook een complete lijn hebben gepubliceerd van elektrische fietsen.

 

 

Waarom kiezen voor een Bosch elektrische fiets?

Een Bosch elektrische fiets is een zeer moderne fiets. Alle nieuwe technieken rondom de elektrische fiets zijn verbeterd en Bosch is daar een voorloper van. De techniek van een goede fiets zit in de motor in combinatie met de accuduur. Beide zijn hierop getest en zo geavanceerd dat de meest verkochte fietsen hierbij in het niets vallen. Ik klink nu net als een verkoper, echter kan ik je verzekeren dat ik dat niet ben. Ik ben namelijk een zeer tevreden klant van de Bosch elektrische fiets. Bij toeval kwam ik de fiets tegen op internet waarna ik verder ben gaan zoeken naar informatie. Na alle testresultaten te hebben bekeken en de fiets te hebben vergeleken met de overige elektrische fietsen, was voor mij de keuze snel gemaakt.

 

Waarom ik koos voor een elektrische fiets

Ik werk al met groot plezier zo’n 25 jaar in de wijkverpleging. Mijn functie wordt ook wel omschreven als thuiszorg medewerker. Met 1 dienst, fiets ik gemiddeld langs 15 cliënten. De roostermaker houdt uiteraard wel rekening met de afstand maar voor alsnog is het veel heen en weer fietsen tussendoor. De tijd is beperkt en je wilt de cliënten ook niet lang laten wachten. Jarenlang deed ik het op mijn oude fiets maar helaas merk ik dat mijn conditie wat achter uit is gegaan en dat ik aan het einde bek af ben door al het fietsen. Mijn werkgever gaf mij een bonus voor 25 jaar harde inzet waardoor ik het financieel makkelijk zou moeten redden om een goede fiets aan te schaffen. Echter ben ik wel een type die eerst uren, wat zeg ik, dagen online gaat zoeken naar de mogelijkheden en de prijzen. Pas na een aantal uur kwam ik de Bosch elektrische fiets tegen. Het model en de kleur zwart sprak mij vooral heel erg aan. Ik was dan wel enthousiast maar ik besloot mezelf een week te geven om erover na te denken, het is ten slot niet hetzelfde als een brood bij de bakker om de hoek te kopen. Na de week besloot ik niet langer te twijfelen en mijzelf een groot cadeau te doen. Nu, 4 maanden later, ben ik nog steeds erg blij met mijn beslissing.